zeeuwsemuziekschool_10.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Gepubliceerd: 04 december 2017

qqr-eric-vloeimans-jacinto-veldhoen.jpg - De Zeeuwse Muziekschool

Workshop Eric Vloeimans

Voorafgaand aan zijn concert in Slot Oostende te Goes (zondag 17 december om 15.00 uur) geeft Eric Vloeimans een workshop waar jij als muzikant aan mee kunt doen. Naast natuurlijk voor trompettisten is deze workshop ook heel interessant voor saxofonisten, dwarsluittisten, klarinettisten (kortom voor blazers!). De workshop gaat uit van Eric's boek 'Horn of Plenty'.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je digitaal muziek die je thuis al kunt instuderen. De workshop is van 12.30-14.30 uur. Leerlingen van de muziekschool betalen € 7,50 voor deze workshop (i.p.v. € 15 voor niet leerlingen). Opgeven via info@zeeuwsemuziekschool.nl

Eric Vloeimans is een zeer veelzijdig en toonaangevend trompettist, die in veel wisselende formaties speelt. Onlangs heeft hij samen met Holland Baroque de Edison Klassiek Publieksprijs 2017 gewonnen, maar daarnaast treedt hij ook op met DJ Armin van Buuren en velen anderen.

Zondag 17 december wordt hij begeleid op piano door Sjoerd van Eijck.